Muzeul "Casa Amintirilor" Nina Predescu Mehedinți- ROMANIA

Discografie

Albume lansate de-a 

lungul anilor pentru dumneavoastră



Discografie Nina Predescu


Câţi duşmani mai am şi eu,
La mulţi ani Neam Românesc !
Zi tu zău că nu-i aşa ,
Vino mândro-n grădiniţa , 
Am un foc la inimioară,
De-aş rămâne mândră floare ,
Mă întorc la mine în sat ,
Liliac de la Ponoare ,
La cazanul lui Petrică,
Hai nană la Mehedinţi ,
Nana , viaţa mea-i frumoasă,
Când îs pomii înfloriţi ,
Eu la nimeni nu-s dator-mp3 
Iti dau viata tot ce vrei,
Am un foc la inimioara.







 



                               





 

Contact Nina Predescu: 0723 372 002 Abonati-va acum pentru noutati! 🎼#youtubehttp://bit.ly/2DT5k1O 🎼#facebookhttp://bit.ly/2wmqCFn #Mehedinti #NinaPredescu #MuzicaPopulara Nina Predescu s-a născut la poalele munţilor Mededinţiului, în micul oraşel Baia de Arama, unde răzbate mirosul de liliac de la Ponoare, liliac cântat cu mult drag în cântecele sale. Şi-a petrecut copilaria în satul natal Negoieşti, iar adolescenta la Turnu Severin. La scurt timp dupa absolvirea liceului s-a căsătorit, aducand pe lume doua fete frumoase, Aura si Alina. Preocupată de cresterea si educarea celor doua fete, cântatul si viata artistică au trecut pe locul doi. După ce s-a stabilit la Ramnicu Valcea, in 1996, iar fetele au mai crescut, şi-a reluat activitatea artistică, editand primul album "Hai nană la Mehedinti". În cantecele sale, Nina Predescu cânta frumuseţea locurilor natale, dragostea si suferinţa, diferite fapte satirice petrecute în viaţa de zi cu zi.
NINA PREDESCU A OBŢINUT PRIMUL PREMIU, LA VÂRSTA DE 16 ANI, la Festivalul Naţional Cântarea României. Această primă recunoaştere a talentului său a impulsionat-o şi a determinat-o să fie perseverentă şi să nu se oprească, fiind însă conştientă că “talentul nu este totul, dacă nu eşti sprijinit… nu realizezi nimic”. Mult timp, Nina Predescu a rupt contactul cu lumea muzicii populare, însă a revenit alături de iubitorii de folclor în anul 1996, pe scena din Râmnicu Vâlcea, oraşul unde s-a stabilit împreună cu familia sa - soţul şi cele două fete, în cartierul Goranu. După niciun an, Nina imprimă primul său album, care s-a bucurat de un real succes. Acest album, intitulat “Hai, nană, la Mehedinţi”, a fost realizat sub bagheta maestrului Ionel Puia şi cu acompaniamentul Orchestrei Doina Gorjului. De atunci, au mai urmat alte şi alte albume, atât individuale cât şi cântate în duet: “Nunta de la Mehedinţi” - cu regretatul orchestrator Dorel Manea, de la Ansamblul Doina Argeşului; “Să trăieşti, nană, mulţi ani”; “Mândru ai fost munte cântat” - în duet cu solista Irina Zoican; “La cazanul lui Petrică” - în colaborare cu Orchestra Doina Gorjului, dirijată de maestrul Aurel Blondea; “Liliac de la Ponoare”; “Am un foc la inimioară” ,"Zi tu zău că nu-i aşa ,"- realizat împreună cu solistul Vasile Ciobanu; “Mă întorc la mine-n sat”; “Vino, mândro-n grădinuţă” ,
"Câţi duşmani mai am şi eu", "La mulţi ani Neam Românesc !",
Un album cu două cd-uri intitulat Nană viața mea-i frumoasă/Când îs pomi înfloriți si un Mp3 intitulat:
“Eu la nimeni nu-s dator”, editat la GS Music Production, abumul, cuprinde 112 de cântece de mare succes, devenite între timp şlagăre şi difuzate de mai toate posturile de radio şi televiziune. "Iti dau viata tot ce vrei" este numele albumului aniversar a celor 20 de ani de cariera artistica si albumul ”Am un foc la inimioar” 2020.